Homepage

De ‘hoe oud is mijn hond’ tabel

Onze Angel is net weer jarig geweest. Joepie de poepie… Er is er een jarig, hoera, hoera en daarom zingen wij blij. Er zijn wel van de vage regels om uit te rekenen hoe oud je hond in mensenjaren is: voor kleine maal 5 en voor grote honden maal 7. In de tabel ‘hoe oud is mijn hond in mensenjaren’ kan je gewoon aan de hand van het gewicht van je hond bekijken wat zijn leeftijd in mensenjaren zou zijn. Als je dat al interessant vindt want een hond is en blijft een hond en geen mens. Ik blijft het leuk vinden om te weten. Het geeft je toch een beetje een idee van het verschil…

Als je daar dan toch aan het kijken bent. Lees meteen ff verder. Want de ‘Standaard voor de mens’ maakt een heleboel voor je beessie duidelijk. Dus haal hem er ffies bij en lees het voor, zou ik zeggen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief