Homepage

Onderzoek naar hondentaal

Een Britse psychologiestudente is van plan het geblaf en gegrom van honderden honden op te nemen om te onderzoeken hoe honden communiceren. De 23-jarige Anna Taylor uit het Zuid-Engelse Brighton zoekt een driehonderdtal honden van alle mogelijke rassen en groottes om deel te nemen aan de studie. “We gebruiken allerlei technieken om de honden te doen blaffen en grommen, zoals het kloppen op deuren en ramen, met hen spelen en hen alleen laten in een kamer”, aldus Taylor.

ben benieuwd of ze er ooit achter gaan komen. Tot nog toe weten we ook niet wat honden oftwel dieren precies zien. Want door de ogen van een dier kijken is nog steeds niet mogelijk… helaas

Via hln.be

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief