Homepage

Witte ontlasting

Even een beetje een vies praatje tussendoor. Angel had van de week een hele witte ontlasting en ik vond dit uiteraard weer eens bijzonder vreemd en vroeg me dan ook af waar dat vandaan kon komen.

Even een kleine zoektocht op touw gezet op het wereld wijde web en zo kwam ik tot de ontdekking dat haar witte poep te maken had met het nieuwe bot wat wij haar van het weekend hadden gegeven. Zo’n bot kan namelijk ook een verstopping veroorzaken… zo weer wat geleerd!

Maar nu vraag je je af wat je hier tegen kan doen, voldoende water (eventueel lauw water), voldoende beweging en genoeg vezelrijk voer geven. Mocht de verstopping niet over gaan dan kun je aan de dierenarts om laxeermiddelen vragen.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief