Homepage

Monsters en Co.

Monster is voor mij een koosnaampje wat ik gebruik voor mensen waar ik veel van houd! En nu dus ook voor de hond. Gek eigenlijk! Want het is absoluut niet bedoelt om een vergelijking te maken met een “echt” monster. Misschien komt het wel omdat mensen zich af en toe monsterlijk kunnen gedragen. In de grappige, leuke zin van het woord maar helaas ook in de gevaarlijke, enge zin van het woord. Maar die mensen bevinden zich gelukkig niet in mijn directe omgeving, laten we hopen dat dat zo blijft!

Hahaha… hoe sheef is het eigenlijk dat ze Angel heet en ik noem haar af en toe een monstertje. Maar wel ons monstertje! 😉 Voortaan hoef ik haar eigenlijk niet meer zo te noemen maar kan ik haar gewoon dit stoere honden vest aantrekken. Dan is het voor iedereen duidelijk genoeg 😀 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief