Homepage

Mijn zusje krijgt een puppy!!

Jeetje wat leuk. Mijn zusje en haar vriend gaan vrijdag samen hun pup ophalen. Ik krijg het net pas te horen en het is ook een hele verrassing. Echt onwijs leuk!! Ik ben meteen ook helemaal enthousiast. Het is een boerenfox:

Wat een lieverd he. Nou moet ik toch zeggen dat de gemiddelde mens toch wel een zwak heeft voor alles wat jong, klein en ongeschonden is. Ik kan daar zo van genieten die dartelende kindertjes, puppy’s, jonge katjes, veulens, lammetjes… heerlijk. Ik wens jullie heel veel liefde, plezier en geluk met dat kleine beessie. En Sabje: je weet dat je voor alles bij ons terecht kan. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Dan kunnen wij onze fans op de hoogte houden! Kus van je zus.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief