Homepage

Bijna tijd voor de winterjas!

Brrrrrr… wat wordt het weer koud buiten en dan is het nu nog boven nul. Dat belooft nog wat als ik het nu al koud heb. Maar ik moet zeggen dat ik dit weer heerlijk vind. Lekker warm aankleden en de frisse buitenlucht in (zolang het maar niet regent, vind ik het heerlijk). Om daarna als je thuiskomt een lekkere kop warme chocolade (met malibu mmmmm… lekker) te nemen.

Toch blijft essentieel dat je tijdens het wandelen zorgt dat je het niet koud krijgt. Sjaal om, handschoenen aan, muts op, dikke sokken aan en natuurlijk een dikke jas met een lekkere kraag! Waarom wij wel en Angel niet. Gelukkig (voor haar en voor ons) heeft Angel het niet zo snel koud. Ze rent zelf veel rond en zo niet dan rennen wij een stukje met haar. Dat is voor ons ook weer een stukje warm worden. Wanneer Angel wel een hond was geweest die het koud krijgt zoals bijvoorbeeld een chinese naakthond, dan hadden we zeker een lekkere dikke parka met kraag voor haar gekocht. Ziet er heerlijk warm uit en je kan hem nog binnenstebuiten dragen ook. Kijk dat is pas 2 voor de prijs van 1!

Deze en andere parka’s zijn in Nederland o.a. terug te vinden bij hippehond.nl, stardog.nl en bij fashiondog.nl.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief