En wat voor hond ben jij

Een geweldige website van een paar creatievelingen uit Engeland. Zij hebben de mens en de hond wat dichter bij elkaar gebracht. Het is een comedy over de transformatie van mens naar hond. In deze film krijgt Jack een hartaanval en hij keert terug als hond, zijn vrouw Rosie adopteerd hem en zo gaan ze samen verder door het leven.

De website gone2thedogs.com heeft onder andere een vragenlijst waaruit blijkt wat voor hond je eigenlijk bent. Klik hier voor aan de linkerzijde op game.

Bianca is een Sharpei en ik ben een afgaanse windhond en wie ben jij?

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief
Like onze Honden.blogo.nl pagina op facebook:
Reageer via Facebook Reageer

13 reacties

  1. ik zie alleen maar balkie met een vraag. Het antwoord kan ik niet aanklikken. Nou weet ik nog niet of ik een poedel ben…

  2. In principe moet je op het papier links het antwoord aan kunnen klikken en dan rechtsboven op de knop weer drukken voor de volgende vraag

  3. whaha een hazewind ikkuh? mm klopt wel, ben het snelste van mn voetbal team en dik wil ik mezelf niet noemen. whahaha. Grappig zeg..!

  4. Ik ben een Polish Lowland Sheepdog, wat voor een beest is dat zeg!
    klopt wel niet, er staat lacking in humour, ik lack geen humor :(:( lol en not interested in fun unless it involves working, euhmmmmm hahahaha ik had toch net aangegeven dat ik lui was dus fun werken is voor mij zeker geen fun :p
    Heel leuk gedaan wel het programma’tje, maar het klopt niet echt

Laat een reactie achter

*