Homepage

Hondenkunst met de grote

Over smaak valt niet te twisten. En al helemaal niet wat kunst betreft. 100% waar, maar… om deze kunstenaar en zijn hondenschilderijen kan je niet heen. Dit is geen zoetsappigge weergave van een hondje dat zielig vanaf het doek je aanstaart. Al moet ik zeker zeggen dat de hondenogen op dit schilderij je ook goed weten te raken. Het is heel modern op het doek gezet. Met veel felle kleuren. Super! Volgens mij is dit wat ze Pop-Art noemen. Ik vind het helemaal goed. Het is ontzettend knap dat je een hond blauw en rood kan maken en dat het dan ook nog steeds echt een hond is (nee, niet eens lijkt)! Wanneer we hier weer eens willen verwisselen van schilderijen weet ik wel waar we het eerst gaan neuzen… Joep Buijs, we komen eraan!? 😉 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief