Homepage

Honden zwemvest

Nederlanders zijn en blijven waterlanders. Wij zijn maar al te vaak met mooi weer (en zelfs met minder mooi weer) op het water te vinden. Het dragen van een zwemvest is natuurlijk niet altijd nodig. Maar voor kleine kinderen, mensen die niet (goed) kunnen zwemmen of wanneer je op gevaarlijk water bent, is het natuurlijk verstandiger om een zwemvest te dragen. Wanneer we iedereen beschermen in deze omstandigheden moeten we onze viervoeter niet vergeten. Veiligheid voor iedereen in de boot en daar komt bij dat als hij even een stukje wilt zwemmen, je hem makkelijker in de gaten kan houden door de reflecterende kleur van het zwemvest. Dus ga je varen en je zwemgrage beestje gaat mee… denk er eens overna! 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief