Homepage

271 verwaarloosde huisdieren

Het is wel duidelijk dat niet ieder mens geschikt is om huisdieren te houden. Maar sommige mensen zouden veel beter in de gaten gehouden moeten worden. Hoe kan het gebeuren dat iemand 271 verwaarloosde huisdieren (waarvan 246 honden) in huis heeft. Je hebt die beestjes toch niet van de een op de andere dag in huis. Als dat wel zo was zou het misschien juist ook wel meer opvallen.

Echte opvanghuizen hebben het vaak al ontzettend zwaar. Een chronisch tekort aan geld en een aanhoudend overschot aan dieren. Waardoor er vaak veel eigen geld in gaat zitten. Die mensen doen dat met zo ontzettend veel overgave en liefde. Het is al erg genoeg dat mensen niet goed genoeg nadenken over één huisdier, laat staan over een huis vol!! Ik vind het echt schandalig. Weet wat je doet en waar je aan begint….

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief