Homepage

26 Juni is de staffordsNL clubdag

Ook dit jaar zal het weer plaatsvinden, de StaffordsNL clubdag.
Deze zal gehouden worden op 26 juni in Oosterhout.
Dit evenement groeit ieder jaar weer en het afgelopen jaar waren er meer dan 200 staffies aanwezig.

Deze dag is bedoeld voor de echte liefhebber van de American Staffordshire Terriërs en natuurlijk de Staffordshire bullterrier (Engelse Staffordshire). Het idee voor deze dag is ontstaan vanuit de leden van staffordsNL, een clubdag eens per jaar waar iedereen naar toe kan met of zonder hond.

Er zullen diverse shows zijn en uiteraard zijn er weer een hoop kraampjes te vinden waar je allerlei leuke dingen kan kopen voor je hond. Wij zullen er hoogstwaarschijnlijk ook bij zijn en zullen dan zeker verslag doen van dit geweldige evenement.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief