Homepage

Veilig met de hond op de fiets

Als het lekker weer is gaan we graag met de hond naar het bos. Wij wonen gelukkig niet zover van het bos vandaan en daarom kunnen wij gemakkelijk de fiets hiervoor pakken. Voor de hond is het toch iets te ver om te lopen en zeker als het warm is, Angel kan niet zo ontzettend goed tegen de hitte. We hebben het al eens geprobeerd om Angel achter aan de fiets in een bak mee te nemen maar dit is geen succes aangezien ze er veels te graag naast wil lopen en contact wil houden met ons op de fiets.

Zelfs met 12 riemen vastgebonden is het haar nog gelukt om er op een gegeven moment uit te klimmen. Dit is niet veilig en je zit zelf ook niet meer rustig op de fiets.

Nu kwam ik via het hondenforum bakfietsen tegen, enorm handig bijvoorbeeld voor je kinderen mee te nemen. Maar ze hebben ook bakfietsen speciaal om je hond in mee te nemen. Prijzen staan er helaas niet op de website, maar zeker een bezoekje waard.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief