Homepage

Frequent flying dogs

Dat mensen de wereld rondreizen is al lang niet vreemd meer. En dat er mensen zijn die zoveel vliegen (zakelijk en/of privé) dat ze Frequent Flyer Miles kunnen sparen vind ik hartstikke normaal. Ik bedoel: ik kom zelf ook dagelijk in de supermarkt waar ik mijn meeste airmiles ophaal 😉 Maar nu ben ik best verbaasd, want er is zelfs een frequent flyer programma voor je hond. Ik vraag me af of hij ook een eigen pasje krijgt. Zo ja, doe het pasje aan zijn halsband en kom maar op met al die extra’s. Je gaat voor je trouwe vliegpartner dan ook punten sparen, die je (na genoeg vluchten) kan inruilen tegen bijvoorbeeld handgemaakte etensbakken of pakjes van Gucci, Prada of Burberry. (via reizen.blogo.nl)

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief