Homepage

Hondenhater.blogspot.com 2

De heren van hondenhater.blogspot.com zijn goed bezig. Na enkele reacties vanaf mijn zijde om een heerlijk ouderwetse discussie aan te gaan wordt eigenlijk al snel afgewezen. Er wordt al snel gesuggereerd dat wij een linkje bij hun hadden geplaatst om zo nog meer traffic op onze website te krijgen…. wij waren zogenaamde spamhoeren. Nou heren hondenhaters, die 2 ziekelijke bezoekers van jullie hebben wij hier niet nodig en de andere bezoekers op jullie site zijn waarschijnlijk hier vandaan gekomen.

De meeste reacties op de artikelen van hondenhater.blogspot.com worden snel verwijderd, mochten deze van rascitische aard zijn kan ik dit goed begrijpen want dat kan de bedoeling niet zijn. Maar ook normale reacties die door hun niet worden gewaardeerd worden snel verwijderd, beetje jammer heren.

Het blijkt maar weer dat deze heren eigenlijk gewoon bang zijn, is het niet voor honden is het wel voor een discussie…. jammer maar helaas. Maar jullie geven gelukkig zelf al aan dat jullie maar een paar leeghoofden zijn……

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Word lid van de Honden.blogo.nl nieuwsbrief